Pieter & Ingrid van Beek

Wij zijn Pieter en Ingrid van Beek, Mede-eigenaar van Rhodesian Ridgeback kennel Of Bo Kama. Samen met onze drie Rhodesian Ridgebacks Rana, Binti & Mackay en onze Noorse boskatten wonen we in Geldrop.

Tijdens een vakantie in Frankrijk in 2005 zagen we voor het eerst een Rhodesian Ridgeback en we waren meteen onder de indruk. Na wat gepraat te hebben met de eigenaar over dit ras, het karakter en de omgang hebben we de hele vakantie deze hond in gedachten gehouden.

Terug in Nederland zijn we ons serieus gaan verdiepen in dit prachtige ras en besloten na twee Dobermann Pinchers en een Jack Russell dat we zo'n hond graag wilde.

Wauw, wat een imposante maar ook lieve hond.

Kennel Of Bo Kama

We besloten wat kennels te bellen en uiteindelijk zijn we bij Henk en Wil  Vermeulen van of Bo Kama terecht gekomen. We waren er zeer welkom en er was meteen een klik, ook met hun honden en die eerste kennismaking heeft dan ook tot in de late uurtjes geduurd. Nu wisten we het ook zeker: Van deze kennel willen we onze eerste Ridgeback en hier sloeg dan ook het bekende Rhodesian Ridgeback virus toe.

Op 19 Februari 2007 word pup Rana geboren. Ons " zonnetje in huis" groeit op als super relaxed, "ik vind alles goed" hond een super lief karakter !!!

Als Nyoka in 2010 een nestje pups verwacht, vinden we het tijd dat er voor Rana een maatje bijkomt.

Op 11 februari 2010 word Binti of Bo Kama geboren. Binti (betekenis "dochter van") is een lieve open hond voor alles en iedereen maar staat haar mannetje wel indien nodig.


In 2012 zijn wij mede-eigenaar van de kennel Of Bo Kama geworden. 

"Rana" of Bo Kama

"Binti" of Bo Kama

Ridgevalley "Makay" kind of Magic